Titus Brandsma Wandeltocht te Bolsward

2 Juli 2005 Titus Branmdsma wandeltocht te Bolsward.
Afstand: 40 Kilometer
Organisatie: wsv LAB.
Kleding: Zweetshirt, columbia broek en shirt.
Weer: 20 t/m 23°C
Start: Sporthal Middelzee de Blink 5 Bolsward.
Verslag van tocht 161:
Deze keer een tocht dicht in de buurt en wel een kwartiertje rijden. Om half 8 op en de start om negen uur dachten we. Maar ter plaatse aangekomen zijn de wandelaars op de 40 km al onderweg. De start is om 8 uur. Wij zijn om kwart over 8 aanwezig. Die tijd haal je nooit meer in op de ervaren wandelaars. Het is dus met z’n tweeën wandelen. Om half negen zijn we onderweg richting Burgwerg langs het water. Het regent wat maar niet erg. Na Burgwerd gaat het via krommezijl waar de brug ligt van de Slachte maraton naar oostereind.
Daar halen we de eerste wandelaars in. Via fiets paden gaan we richting Wommels. Het wandelen gaat goed na wommels krijgen we de rust in Kubaard een komen we in de andere groepen terecht.
De koffie is bijna op maar er is nog net een bakje met een stukje cake. Na de rust is het inhalen van de langzamer wandelaars en gaan we via Tritsum naar Lollum. Vlak voor Lollum halen we Klaas v/d Hoek in. Hij heeft maanden niet gewandeld maar is nu weer in training voor de Nijmeegse vierdaagse. Na lollum gaan we via Waaens weer naar Burgwerd waar de volgende rust is.
Het gaat nu moeizaam en ons drinken is ook op. De rust benutten we om water in te nemen en van de wc gebruikt te maken. Dan is het nog een klein stukje naar Bolsward. Maar eerst moeten we nog langs het Ugoklooster het geboorte huis van Titus Brandsma. Daar worden we nog verast met een ijsje.
Via de nieuwbouw van het fygellan komen we weer in de sporthal. Daar aangekomen wacht nog een verrassing want de wandel vrienden hebben op ons gewacht. Dus kunnen we nog even wat bij praten. Een tocht met veel goede verzorging en welke heel goed is verlopen.

Totaal aan niet geregisterde kilometers 8355.
Totaal aan wel geregisterde kilometers 6539.
Totaal 14894.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s