Kromkamp’s Lindepad te Oldeholtpade

9 September 2006
Kromkamp’s Linde pad.
Afstand: 40 Kilometer
Organisatie: wsv Tigo. Weer: 9 t/m 22° C
Verslag van tocht 198:
Voor de 5 keer gaan we het Kromkamp’s Lindepad wandelen. Het Kromkamp’s Linde pad is een bestaand wandelpad welke elke dag gewandeld kan. De route is verkrijgbaar bij w.s.v Tigo. Op deze zaterdag organiseert Tigo er een wandeltocht met diverse afstanden. Tegen 9 uur wil de voorzitter een groeps foto van alle deelnemers maken. Het gaat er op een schoolse manier aan toe.
Dan eindelijk mogen we weg. De route is voor ons zeer bekend en wij kunnen het ook wel zonder route beschrijving. De tocht gaat van Oldeholtpade richting Wolvega en dan het eerste gedeelte door de Linde vallei naar de Blesse waar de eerste rust is. Dan richting Pepperga, bekend van Peter Stuvesant, naar Steggerda en dan weer een stuk Lindevallei. Dit gedeelte kan je alleen bij een lage waterstand wandelen. Het gaat over een soort polderdijkje met daar in lage gedeelten welke nog wel eens onderwater staan. Dan op naar De Hoeve om vervolgens op de 2e rust uit te komen in Noordwolde. Van Noordwolde weer terug naar Oldeholtpade via weer een stuk Linde vallei.
Het is een mooie tocht maar na 5x is er geen inspiratie meer voor het maken van mooie foto’s. Het was een mooie zonnige dag welke weer de nodige ontspanning gaf al was het een zeer bekende route.

Totaal aan niet geregisterde kilometers 9297
Totaal aan wel geregisterde kilometers 8327.
Totaal 17624.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s