Winterwandeltocht van Wsv. WiK Drachten

W670-Marum

Winterwandeltocht van Wsv. WiK Drachten

Op zaterdag 25 november 2017 organiseerde WIK hun jaarlijkse Winterwandeltocht. Aan de natuur is te merken dat er al veel bladeren van de bomen zijn gevallen, wanneer de eerste nachtvorst komt, en die hadden wij, zullen de resterende bladeren ook snel vallen. De Winterwandeltocht 2017 start voor het eerst in Marum. De routes zijn voor WIK dan ook geheel nieuw en gaan door het afwisselende Groninger landschap. De organisatie hoopt dat de wandelaars kunnen genieten van de wintermomenten in deze nieuwe routes.

Voor fotorepotage klik hier

Route-informatie
Alle wandelaars gaan vanuit de startlocatie naar het noordoosten richting Nuis.
Halverwege steken ze dwars over en gaan via de Oudeweg naar de Coendersborch waar ze allen omheen wandelen.
We gaan verder over de Oudeweg, dan gaan via `t Pad en de Hagedoornsweg naar Niebert voor hun eerste rust. slaan we over.
Na die rust gaan we door zand /graspaden en asfaltwegen door een klaphekje en weiland naar hun 2e rust in Jonkersvaart op 10,5 km. Na de rust naar De Wilp voor hun 3e rust (slaan we ook over ) dan een rondje “De Wilp” wandelen en weer terug naar dezelfde rustlocatie voor een 2e rust op 20,5 km. Na de laatste rust lopen via de Drie Roe en Houtwal terug naar Marum.
Hierna gaan ze door een woonwijk, het Boereveld en het Malijksepad weer naar de finish wandelen. Het was een mooie wandeling mede door het prachtige weer met mooie luchten. Organisatie Bedankt voor deze heerlijke wandeldag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s