De Anker wandeltocht te Hollandscheveld.

30 juni 2018. De Anker wandeltocht te Hollandscheveld stond op het programma.
Twee maanden geen wandelschoenen aangehad (hardnekkige voetblessure Francis) deze toch maar weer eens aangetrokken. De temperatuur zou niet te warm worden en we starten vroeg, dus 5.45 uur ging de wekker en na de nodige ochtendroutine vertrokken we richting Hollandscheveld.
Daar aangekomen konden we direct vertrekken i.v.m. de verwachte temperaturen.
Het windje was er lekker bij en het voelde als vanouds. De tocht ging o.a. langs de Verlengde Hoogeveense vaart en de eerste rust was op ca.10 km bij de korfbalvereniging HHV. Na de rust vervolgden we onze route kriskras door het bos, waar het heerlijk koel was! Bijzonder mooie stukjes natuur en een geweldig recreatie  gebied waar men verkoeling in het water kon vinden.
De tweede rust hadden we op camping Tussen de Wieken op 19 km. Inmiddels enkele bekende wandelaars ontmoet wat altijd gezellig is…..even bijpraten. En zo slingerend door het bos en open gebied kwamen we weer in terug bij het dorpscentrum ’t Anker.
Een prachtige dag in een mooie omgeving, genoten en met 1 dikke blaar onder de teen (Francis) ben ik superblij dat we er weer waren.

Klik op de foto voor de gehele reportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s