Weerribben route van de WWW3D te Paasloo

1 sept. Vandaag de 2- de dag van de Weerribben Wieden wandeltocht. Dus de wekker stond weer op 6.00 uur. En na alle ochtend rituelen reden we richting Paasloo waar we mooi op tijd aankwamen. Elke ochtend een superlekker broodje en een appel mee voor onderweg. We hadden de Weerribben route vandaag die ons voerde langs vele rietvelden. Omdat wij “de hond meehadden” ?? gingen we even een andere weg nemen om al het eerste graspad te vermijden. Waar gister het mais er superslecht bij stond en al weggemaaid werd, stond het er hier echt beter bij. We kwamen bij het gemaal bij het kanaal “de Wetering” en daar werden we overgezet met een bootje naar de overkant waar direct onze 1ste rust was restaurant; An ’t Waeter te Wetering op 9,5 km.
Heerlijk genoten van koffie/broodje en gezelligheid gingen we daarna weer op pad richting Kalenberg. Prachtig langs het water met zijn mooie huizen langs de route en zijn vele bruggetje!!! Dat voel je wel…..het was druk met bootjes dus sloegen we de 2-de rust over en liepen naar de laatste rust op 17,5 km bij restaurant Kolkzicht te Ossenzijl.
Ook daar weer heerlijke koffie en hoe fijn het ook zit we moeten door en langs prachtige natuur en lange wegen kwam ik niet geheel ongeschonden aan bij de finish. Toch maar even naar de E.H.B.O. die constateerde wel een blaar maar ze konden er niet goed bij komen. Na wat geprikt enz. voet ingetapet en mijn dank gingen we op naar de auto en naar huis. Organisatie bedankt en tot morgen. Klik op de foto voor de gehele reportage.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s