Voorjaars-wandeltocht WIK te Appelscha.

Op zaterdag 13 april 2019 wandelen we onze jaarlijkse Voorjaarswandeltocht in Appelscha en omgeving. Het voorjaar legt weer een groene waas in het veld door het jong ontluikend groen, ideaal om lekker te wandelen. De WIK is er in geslaagd om bijna een geheel andere route dan voorgaande jaren uit te zetten en we kunnen weer volop genieten van de zeer mooie omgeving.
Vanuit Eetcafé Bar Le Coq te Appelscha gaan we over bospaden, zandwegen, en schelpenpaden en voor een deel over verharde wegen. De eerste rust is bij ‘camping Wilhelmina Hoeve’ op 6 km. We gaan na de eerste rust verder langs het Aekingermeer.
Hier splitsen de 22 en 30 km, wij gaan binnendoor en komen  uit op de Kloosterweg. De 2e de rust na 11km bij café ’t Anker te Elsloo.
Na de rust gaan we richting Zorgvlied en komen weer terug op de Wilhelmina Hoeve voor de 3e rust op 16 km. Vanaf hier gaan we weer op de terugweg.  Zon en Wolken wisselen elkaar af op deze toch soms koude wandeltocht, vooral als we in de wind lopen. Tegen het eind krijgen we nog een licht hagelbuitje. Een prachtige zeer gevarieerde wandeltocht. Organisatie Bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s