Kerstwandeling in Corona tijd te Bakkeveen.

26 december 2020: Vandaag ca.15 km de Groene wissel no.523  de Friese wouden BAKKEVEEN.

Het is tweede kerstdag dus staat de Kerstwandeling op ons programma (ook in Corona tijd) en zijn we vroeg op pad. Door het mooi verlichte Wijnjewoude naar Bakkeveen. Het is zeer rustig onderweg en parkeren niet bij Dundelle maar bij De Slotplaats. Wandelend door  statige beuken- en eikenlanen en menig drassig bospad, en over bruggetjes is het ook in de winter geniete. Langs de bosrand en open boerenland naar het statige Oude Bosch met de Freulevijver. Over de Duurswouderheide langs “De Stripe” om weer het bos in te gaan. Het was druk met joggers, een enkele wandelaar met hond en gezinnen. Ook nog een bekende Flal. wandelaar Janke met kleinzoon en dus even gezellig bijkletsen. Daarna op voor koffie met broodjes en naar onze auto om weer thuis na te genieten van deze heerlijke dag.

Klik op de foto voor de gehele reportage.

2 reacties

 1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe auto, zelf ook 5 jaar gereden.Altijd heel goed bevallen. Sinds 10 december gekozen voor een automaat en dat is een opel geworden. Maar wel mee weemoed afscheid genomen van de Verso-S. Jullie gaan maar door met wandelen en zoals altijd prachtige foto’s.
  Goed uiteinde en hopend op een beter wandeljaar 2021.

  gr Gerrit Hitzert, Oosthem

  Like

  • Hoi Gerrit. Ja 21 december hebben we gekocht de andere was 17 jaar en heeft ons geen 1x laten staan. Dus hebben we weer voor een Toyota gekozen iets kleiner en minder oud. We hopen volgend jaar weer met elkaar te wandelen want dat missen we wel. We wensen jullie een goed en vooral gezond 2021 en hopelijk tot gauw op een wandeltocht.
   Gr Francis en Berend.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s