GW 347. Norg: Bossen, Akkers en Veentjes

19 februari 2021: Groene wissel no. 347; NORG 15 km door ons verlengd tot ca. 18 km Na al het sneeuw en ijs plezier en het vele asfalt van de laatste dagen gingen we weer op stap richting Norg voor een heerlijke boswandeling in een supernat gebied…..met hier en daar nog sneeuwresten en ijs in slootjes.

Nadat we Norg hadden verlaten ging het via rustige landwegen naar de bossen van het Noordse Veld. Het was nog koud mede door de wind maar de zon kwam er spoedig bij en dat voelde je. Na ons eerste bakje ging het langs het gehucht Peest naar het stroomdal van het Oostervoortsediep (een beek). Over slingerpaadjes langs de bos-en akkerranden van de beboste Oosterhuizen naar het Schillenveen waar het ook supernat was en het soms echt zoeken was naar droge paden! Door de Langeloërduinen, nog een stop voor onze broodjes, ging het weer richting Norg. Het was een heerlijke dag in de stilte, je kwam bijna niemand tegen…..genietend van de natuur.

Klik op de foto voor meer…

2 reacties

  1. Weer prachtige foto’s die soms bekend voor kwamen. Hebben jullie een abonnement afgesloten voor de groene wissels want die zijn nu niet meer gratis. Heb de wandelbond er ook naar gevraagd maar die konden niets betekenen en zeiden dat er ook op de side prachte wandelingen stonden. Dit valt echter tegen in vergelijking met de groene (bus)wissels.

    Like

    • Hoi Gerrit, bedankt voor reactie. We inderdaad een jaarabonnement genomen. We gaan regelmatig dit jaar naar een vakantiepark en dan kunnen we al de wandelingen thuis al uitzoeken en vooraf in de GPS zetten. Met een vriendelijke groet Francis en Berend.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s