3e Route van het Klaverblad van Borger naar Gasselte

24 maart 2021: Vandaag zijn we weer in Borger gestart om het derde klavertje te wandelen van 25 km naar Gasselte. (De tweede en het vierde klavertje hopen we in april te wandelen als we weer in Drenthe zijn).

De dag begon met zon en niet veel wind dus dunne broek en jasje konden  aan en de pijpen eraf, (rokje had gekund (!) en het zou een schitterende dag blijven met in de middag wat meer wind.

Al spoedig wandelen we Borger uit en was het genieten van de verscheidenheid die deze route ons zou brengen. Via verharde, bos- en zandpaden vooral op de heide was het schitterend, en niet te vergeten de stilte in de natuur. Er waren meer wandelaars, en fietsers die ook van de natuur genoten. Bij de heide onze eerste stop en later bij het kerkje in Gasselte en nog een voorbij de hunebedden. Via open landbouwgebied gingen we weer terug naar Borger om nog even te genieten van een heerlijk pistache/hazelnoot ijsje, en dan weer op naar ons huisje waar we buiten konden theedrinken en nagenieten van de vele foto’s. Het was GENIETEN vandaag!!

Klik op de foto voor de gehele reportage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s