W887 – Hunzeloop wandeltocht te Zuidlaren.

18 september 2021: Vandaag wederom op uitnodiging van de organisatie van de Hunzeloop wandeltocht om foto’s te maken dus extra vroeg uit de veren (5.30 uur). De start en finish van de verschillende afstanden was vanaf het Achterom wij wandelden de 20 km.

Toen we aankwamen was de organisatie nog druk bezig alles klaar te zetten want de inschrijving (vaak vooraf met uitgeprint startbewijs) was allemaal buiten volgens de geldende Corona-maatregels. Om 8.00 uur konden we vertrekken met een consumptie bon van Bakkerij Feenstra voor koffie/thee. Langs de Synagoge gingen we richting een mooi stuk bos overgaand een gras-pad op. Een schitterend stuk natuur langs het water het was genieten. De eerste rust, verzorgd door de scouting op 6,8 km ook weer dik voor elkaar. Gezellig weer bekende wandelaars te ontmoeten dus even bijpraten onder het genot van koffie, weer verder gingen we afwisselend op verharde of zandpaden om bij onze tweede rust in café De Drentse Aa uit te komen 14 km. Ook hier weer genietend van koffie en gezelligheid en zelfs de zon deed zijn best. Na de rust liepen we even verkeerd achter Pieterpad wandelaars aan ha, ha, maar snel hersteld gelukkig. Bij de derde mobiele rust op 18 km even een korte stop om daarna weer naar de finish te wandelen en ons af te melden ongeveer 700 wandelaars hebben ook kunnen genieten van deze dag. Het was genieten vandaag mede door het fantastische wandelweer en een prachtige route, een compliment voor de organisatoren en vrijwilligers het was geweldig!!!! bedankt!!

Klik op de foto voor de gehele reportage.

Eén reactie

  1. Wandeling Zuidlaren en omgeving.
    Sfeervolle reportage van de natuur. Ook de deelnemers kwamen goed aan bod. Ik stond er dus ook op en ik was zeer tevreden hoe jullie mij vereeuwigd hebben.
    Ik heb nog een paar reportages bekeken oa. Sint Anna Parochie naar Ferwerd. Dit is de streek waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Ik herkende veel. Leuk hoor.
    Gr. Tieneke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s