W920-Een. 2e Lustrumwandeltocht WIK te Een

9 April 2022: Jubileumtocht van WIK, Startlocatie M.F.A. De Schans in Een verschillende afstanden wij liepen 20 km.

Vandaag erg vroeg opstaan om naar Een af te reizen, onderweg prachtige luchten en nog droog. De weerberichten waren niet heel gunstig maar dat viel dik mee.

Toen we binnen kwamen was het nog rustig en voor mij was het heel bijzonder na 3 maanden elkaar weer te zien (zo’n warm bad), leuke gesprekjes maar ook verdrietige en dat komt zeker binnen.

Na het inschrijven gaat de 30 km van start en later mogen ook wij op pad, het waaide ook hier stevig maar de zon scheen en het was heerlijk. Verharde paden wisselden elkaar af met bos en zandpaden en soms echt een survival. Respect voor de pijler!! Want het was heel erg nat en dus oppassen om niet te vallen. De eerste rust op ca. 7 km bij VV Veenhuizen en de koffie ging er lekker in. De tweede rust zat op ca. 15 km Dinercafe Norgerhout in Norg en daar genoten we op het terras van onze broodjes en bouillon. De schitterende natuur in deze prachtige omgeving  was echt genieten (wat heb ik dat gemist!) en de fijne gesprekken maken het helemaal een prachtige dag en op het eind kregen we nog een DIKKE BUI. Nadat we ons hadden afgemeld kregen we een mooie pen en konden we nog een consumptie krijgen maar wij gingen op huis aan. 324 wandelaars hebben ook genoten van deze dag! Organisatie bedank.

Klik op de foto voor de gehele reportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s