W932-Dwingeloo. De Bostocht van DOS

2 Juli 2022: Wandelvereniging DOS, Bostocht 20 km Sinds mei hadden we geen georganiseerde tocht meer gewandeld door vakantie en blessure maar we gaan weer gelukkig.

En dus vroeg op om naar Dwingeloo re rijden waar we bij Camping Torentjeshoek konden inschrijven voor de 20 km die wij kozen (er waren meerdere kortere routes), want 8.00 uur konden we al starten. Het was nog niet heel druk maar er zouden nog vele wandelaars komen en ook weer genieten van deze mooie dag.

We vertrokken en gingen hoofdzakelijk over zand en bospaden en soms bijpraten met medewandelaars en dat maakt zo n dag weer tot een succes mede door het heerlijke weer, een zonnetje en lekker windje want het werd warm.

De eerste rust zat nabij Camping Meisterhof waar we heerlijk in het zonnetje van de koffie genoten en gezellig vele bekenden ontmoeten, daarna ging het al slingerend door het mooie Drentsche landschap en was het genieten van soms paarden en koeien lekker lui in de wei.

De Bospub was de tweede pleisterplaats waar wij van onze broodjes en bouillon genoten wat er lekker inviel, en dan de laatste kilometers tot het eindpunt waar we ons konden afmelden en bedanken voor de mooie route. En dan is het op naar huis en kunnen we nagenieten van een heerlijke wandeldag en de foto s.

Klik op de foto voor de gehele reportage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s